2009-09-18

Krängde en bunt CD:s på Rundgång, vill ju inte missa PanSonic den 25:e, fick så bra betalt att man hadde råd med ett FullPull festivalpass tillochmed.
Har nu 2:50kr kvar och det räcker ju inte enns till en folköl så det blir Smallville på 6:an ikväll, inget ByeByeBicycle på Debaser med andra ord.



Men mobilen ringde och man kunde smaka lite Marinella, hittade en plastflaska så det blev två öl på Lidl och där stod det en tomback utanför pantautomaterna, Lidl tar inte mot tombackar, så det var bara att panta den på Coop och då blev det plötsligt ett sixpack tingsryd, men det var inte nog för på Coop låg det sju stycken petflaskor som inte gått att panta men man hadde ju med sig streckkoder så det var bara att tejpa på och hadde då råd med ett paket JingLing.


Inne på debaser bjöd en Canadensare på en öl, valde den starkaste.
Lyckades se mer av banden den här gången, blev inte så mycket gjort när de stängde men man blev bjuden på en fallafel och utanför crown stod det enochannan öl&cider, orkade inte gå föreningsgatan så man gled upp till triangeln och smet in på bussen.
h