2008-02-08




Kollade lite jobb i morsse, blåklintsplockare i Trelleborg lät ju intressant, undrar om det ger någon effekt vid rökning, senn söker de personal i Danmark på något nöjjesfällt, utdrag ur brottsregistret verkar alla arbetsgivare där nere kräva (och självklart att man är Svenskmedborgare) men det borde inte vara något problem, hetts mot folkgrupp är säkert en merit, frågan är om ringa narkotikabrott är det.



Ikväll så ska det Rundgångass igen med hjälp av http://www.myspace.com/wrrp001
sen glider man tillbaka för SophiaErsson (från SOM) som kör med sheasheashea solo, jävligt bra måsste man säga, typ tårariögonen och då menar man inte tårgaspunk, dessutom lirar Provköket och det låter ju ricktigt trevligt också, blir kanske att gråta med båda ögonen. Varsdå? jo restaurang Amore och det är ju krypavstånd från skolan, visserligen ska man ju krypa från kristianstadsgatan.

Kommer det att bli något deep sedan? jaikväll spelas det ju live med Väck[i]Kubik, ingen aning vad det är så det måsste kollas upp, namnet är illafall klart elektroniskt. Det närmaste man kommer är Detta
Näfan, nu måsste man hinna kopiera några flyers (en helt ny version) innan Securitas dyker upp.



Missade sheerson, det var för svängigt där uppe, men testköket hanns med dubbla basfioler, hann såklart inte till deep.

Blev varken Köpenhamn eller Lund i lördags men Göteborg den 29:e blir nog av