2007-06-15


Blev inget lundkaosteori idag men man ska glida över till inkonst och kolla in exprimentelfilm med livenoice, det slutar vid 22 så då passar det ju bra att glida vidare till debaser och kolla in
http://www.cityslang.com/ecards/thejaialaisavant/
de spelade typ för ett halvårsen på inkonst och man var sugen att kolla in dem redan då men bakfyllan var för grov, så förhoppningsvis blir det Ska för hela slannten och om man inte kommer in så finns ju Bodoni där ett malmöitiskt 78punkband lirar, The Problems, jävlig grov skånska måsste man säga, värre änn pepps tamefan, satan, man borde kolla in allt men det går ju inte, man är ju bara en person såattsäga.


Och igår? josatan det svängde till sisst, satt för länge myspacades Shemusicbanden, så när man tillsisst kom till debaser så var det bara tre band kvar för 190kr, men för hellvette, tror att man inte missade så mycket, lite väl sofft såattsäga, Hann iallafall tre låtar med kaninerna som svängde och sen så var det Laura, Saab låten, men det sofftade för mycket så det var ju en jävla tur att CobraKiller räddade kvällen med utspilld rödvin. Träffade på ovanligt många som diggade mitt afficherande och det är ju fint, värmer i hjärtat såattsäga, eller levern kanske. En SPK diggare snackade tillochmed om att kommersiella det hela, han jobbade tydligen med sådant, men då har ju hela grejjen missat målet såattsäga.
Karlstad var även representerat och han hadde tydligen flyttat sammtidigt som en själv, tror fan att man även hadde setts däruppe.
Stället ljusnade vid 24:00 och det är ju lite tidigt för att lägga ned så man tog en runda upp till möllvångstorget och drog isig några halva gatöl och hammnade på ET-rondellen där det satt ett gäng. En tatuerad kåkfarare var sugen att dra till Bodoni som stänger 03:00 och bjöd på inträddet, där inne blev man bjuden på en bärrs av en annan snubbe (kasst ord men kommer inte på någotbättre). Och vad var det som bjöds på Bodoni denna kväll då? jo det var reaggedubdancehall för hela slanten så det kryllade av negrer, men satan vad det svängde!

Utanför vid stängning så hakade man på en kryckgrabb med anhang, bodde vid Rönnen, några drog och inhandlade öl på midhemsstatoil så det blev några (eller 2 rättare sagt) tomasLedin öl, en och annan joint slank ju även ned, var en jävla massa vinylplattor på stället och det är ju aldrig fel.
Gled därifrån vid 6 tiden (eller när det var) lagomt för att plocka på sig Metro, City och PunktSe på Värnhem.