2007-05-21


Som synes så köpte man öl på Lidl i lördags, men man sket i triangelnsgatufest så det blir att dricka upp ölen idag istället.
Först drar man till cafebarbro och kollar in JackRose och Mittelsfär för att sen gå över till inkonst för Tephra och RedSparowes, ja och det är ju måndag så det blir sissta bussen antagligen.

Det var då fan vad ciggfimparna smakar skit, ändå har man dragit i sig fyra öl, hittade visserligen en Dunhillfimp och den var inte helt åthelvette, mjuk och fin smak, men det måsste nog bli ett paket menthol på Lidl och efter några öl till så kan man förhoppningsvis röka vad som hellts och tycka det är gott.
Andra har svårt att sluta röka, en själv har fan svårt att börja.



Jo det blev ett paket och två öl på Lidl, blev två starköl på barbro också, priset var höjt till 25kr men det är ändå jäkligt mycket billigare än på inkonst.
Fan, man har tillochmed börjat känna igen folk, ja det var visserligen inte många i publiken där men kvalitet går ju före kvantitet (inte när det gäller alkohol dock) och musiken var ju inte gjord för några större massor direckt, väldigt sofft medandraord.

Sofft kan man därimot inte påstå att Thepra och Redsparowes var, hann med en två dansköl före, redsparowes hadde tillochmed film i bakgrunden, messtadels asiater typ Mao men Hitler skymtade förbi ibland och då blev det svårt att hålla högerarmen stilla.
Inhandlade en platta och pinn och tog bussen, skulle visserligen inte tackat nej till några folköl på en parkbänk, festivalkännsla i luften, men man missade nog inget, det var ju måndag.
Fan, inkonst tog ju 120kr i dörren, förköpet kosstade visst 110kr, klart skummt, det är ju bara till festivaler förköp brukar vara billigare.