2007-05-04



Ja nu har man fixat Emmaboda biljett + resa, resan kostade bara 200kr t/r och det tar fan bara 2,5 timme upp dit, en jäkla skillnad mot när man åkte från Umeå en gång i tiden, men det var ju iockförsig betydligt närmre till Trästock.
Inhandlade lite kläder, får se när de kommer att användas, man borde ha samma superkraft som trillingflickan, då kunde man ju ha på sig tre olika outfitts sammtidigt, har fan tröjor och byxor liggandes som man bara använt en gång, eller inte ens det.
Gled in på BR, det blir att försöka sig på pärlplattestreetart med andra ord, behövs bara en sväng till Clas Ohlssons också.

Ikväll blir det noice på Panora

live: MARTIN BLADH [performance]
Som medlem i det industriella projektet Irm är Martin Bladh från Norrköping en textmejslare och skrikhals av rang - i Malmö kommer vi dock att få se honom genomföra ett soloprojekt. Hans intresse ligger främst kring kroppen och vi lär få skåda både det ena och det andra i en extrem multimedial aktion.
Mer info: www.norrkopingskonsthall.se/press15.htm

live: SEWER ELECTION & TRERIKSRÖSET
Live-kollaboration mellan två av Sveriges mest hatade men respekterade noise-artister - Dan Johansson från Göteborg och Tommy Carlsson från Stockholm. Deras intensivt kraftfulla och medryckande konserter brukar
sällan överskrida tio minuter och brukar mer än oftast sluta i fullkomligt ekstas-kaos. Dan har nu senast spelat på samma bill som Wolf Eyes i Göteborg och Tommy har fullt upp som fanatisk noise-samlare och förälder.
Mer info: http://sewerrituals.blogspot.com

live: MOLJEBKA PVLSE
Mathias Josefson är en ljudartist från Stockholm, hans huvudprojekt är Moljebka Pvlse - en experimentellmusikgrupp som arbetar både med elektroniska ochakustiska instrument, och dessutom fältinspelningar. Resultatet är hypnotiska och djupa, meditativaljudlandskap. Han har spelat live i Kanada, Finland,Frankrike, Holland, Slovenien och USA och även gett utskivor på flertalet internationella bolag.
Mer info: www.mathiasjosefson.com

live: OCHU
Ochu skapades hösten 2002 av Love Rosenström. Den enda tanken som fanns var att göra simpel loopbaserad noisemusik baserad dels på hårdare vokala drones och metallskrammel, senare inkorporerades även mer organiska ljudkällor - ett sätt att sätta ljud till alla gudsförgätna tankar i det dagliga livet.
Mer info: www.segerhuva.se


Fan att det börjar så tidigt och fan vet vad man ska göra senn, verkar vara nada på Deep. Nä nu måsste man dra till Lidl för några öl och sen en vända upp till Whutering och Cirkulations, såg förövrigt en affich om att the Nyckels skulle spela live på Whutering imorgon, man kanske drar dit och senn till Debaser, satan, har fan för lite pengar och det verkar vara en hel jävla bunnt med bra band som ska spela på Debaser i Maj. Nu fattas det bara att Fylkingen också öppnar här i Malmö, då behöver man ju aldrig mer besöka Stockholm, ska vara för tinitus isåfall.

Ja ölen är god men ciggen smakar fan inget vidare, det är ju fan godare med fimpar, tur att de finns.

Har fan sett en större utstälning med nyckels, var det på konsthallen? men storleken har ju ingen betydelse, tvärtom, tydligen hadde det varit Live förra fredagen på vernisaget, hur kunde man missa det? jaja, blir att få en andra chans imorgon, satans dyrt klistermärke förövrigt, 20kr, men det är ju konst, den passar bra på min ena vita Fergusonhögtalare (hon i Kvinnofängelsett?), vinyl såklart, både klistermärket och skivspelaren.

Ja och inte fan kan man nöjja sig med ett Sixpack.

Blev fan lite förbannad när man gick gatan ned, kommunisterna har ju noll respekt för annat uppsatt på elskåpen, de bara limmar upp sina bauta stora 1maj afficher över det som redan sitter där, blir att ta en kurs i arkelogi.