2007-05-25


Ja egentligen borde man vara i Hässleholm nu på Siestafestivalen men det är inga intressanta band och man har redan sett 75% av dem förut, dessutom kostar det 500kr och man är inte direckt rik såattsäga, visserligen kunde man ju hänga på campingen och koncentrera sig på supandet men det verkar regna, iallafall här nere, och det är ju inte gratis att ta sig till Hässleholm heller.
Nä såikväll blir det hårdsynth på deep
http://www.batallion.se/
http://www.biomekkanik.com/
tror fan att man sett dem förut också iochförsig, http://www.myspace.com/themaryonettes har man deffenitivt sett förut men de är så jävla bra så det blir att försöka hinna med ett varv på KB före, visst fan hinner man dit, det börjar inte före 00.00 men frågan är om man hinner till deep.
Nåväl, nu ska man dra till whuteringheighs och kolla in vernisaget, Il be back som Adolf sa, nä Arnold var det visst.


Jajävlar! whutering fotona fick man festivalkännsla av, typ gå runt i grön skog och gräs (inte brass) och känna sig förrvirrad, och i andra rummet var det tecknat, men inte hursomhellst utan i små ljusboxar, kom att tänka på det postmoderna 80-talet, boxarna hadde tillochmed ljud! av grässhoppor, crickets, fan, det kanske tillochmed var ricktiga grasshoppers i? hoppas inte det, jävla djurplågeri, ja själva teckningarna var typ barbapappa from other space, feministiskt såklart.
Gled över till Cirkulationscentralen, andreas poppermailer, och det var Satan inte att leka med! "this is not paradise", jasså? kändes fan som det, sprayfärgslukten var tillockmed kvar och de nedsmällta figurerna var inte att leka med, en jävligt fin installation medandraord, fan, man skulle fan göra en liknande, man älskar ju secondhands butiker.


Ja och senså drog man till Willys för att inhandla VITA bönor, och de jävlarna har ju höjt priset till 3kr burken! var ju 2:50kr förut, ändå påstår de i reklamen att de sänker prisen, fan trot.

Tog mig aldrig till Deeep