2007-05-11



Fan det är ju rena terapin (eller terpentin) att lägga pärlplattor, bortsettfrånnär man råkar stöta till plattan och allt flyger åt helvette och man får börja om igen, men annars så ser man framimot. Har gjort en bunt icke politiskt korreckta, drömmde tillochmed om pärlplatte (pärlblatte?) inatt.
Ja det blir att inhandla PL 400 på clasohlsons när rådet kommer och limma upp skiten, måsste nog scanna in vissa, skriva ut och tapetklisstra, jobbigt att göra flera pärlex.

Jo det blev en fyra öl kontant före WhutheringHeigs där en Helena Persson ställer ut, var jäkligt mammainricktnig med feminisstiskt toucht, det första man ser är en bunt plasst bröst, sen flaskor med ögon och ett bord med kniv och gaffel med tillhörande text, ja och textillier såklart, Men jordklotet har ju redan för många människor och behöver fan inte flera, Ja den enda räddningen är ju NoMoreMencH!
Dessutom var hon dvärg! (om det nu var konstnären, fick för mig det, tror att även morssan var där, dvärgens alltså, inte min), fan ska dvärgar överhuvudtaget ha rätt att skaffa barn?
Skulle iochförsig vara intressant om det enbart var dvärgar som skulle ha rätt att föröka sig, då skulle ju allt bli lägre och man själv skulle få problem, där kan man snacka om laptopspelningsrygg! men sammtidigt skulle man ju känna sig som Dolph Lundgren! Ja sagan om ringen är ju jävligt överskattad tillochmed tråkig, och då menar man filmen, inte plattan
Och ikväll? efter man pressade kortet i Lidl, kommer ju en onsdag på ondstag, Jo Synth på deep, Sista Mannen På Jorden, vilket ju skulle vara perfeckt för planeten och alla dess invånare som kallas djur, pluss The Headlines , kommer de att spela förrst?