2007-04-03


Jaha, när det funkar att scanna så har någon jävel plockat bort photoshop från den här datorn och man har fan inte tid just nu att leta efter någon där det finns, har visserligen ingen lektion idag men det är tydligen ett föredrag på lacorone om Islam och (påstådda) fördomar mot skiten. Så man är tvungen att köpa starköl ändå, kan ju inte sitta och svepa burgenpills på stället, för sen så blir det Pakt på Inkonst.
Jaha, nu Inkonstsidan pajjat ihop så man kommer inte ihåg vilka band som skulle spela ikväll. Och skrivarna fungerar inte heller på det här stället, är det någon islamist som råkat dettonera en hemgjord kärnladdning i Rosengård kan man undra, för då drabbas ju den här delen av elektromagnetiska störningar.

Lägger upp något annat tillsvidare



Ja nu är man tillbaka från föredraget, faktisst inte lika islamärsåjäklabraochallasomsägerannatärfobikersomärdummaihuvudet, hon tog upp den negativa kvinnosynen inom Islam både en och två gånger och extra mycket när en i publiken kom med det klassiska "ja men kvinnorna här i Sverige är ju lika mycket förtryckta", typiskt vänsterrelativister där "den mångkullturella maten är ju så god" är viktigare än några hundra gruppvåldtäckter per år. Men föreläsiskan ville inte gå i clinch med de direckta islamkritikerna som läste direckt från koranen om killthemall och ville ha en förklaring av begreppet Dhimi (vilket är samma som Goyim, allstå mindre värda (dumma) människor som inte följer våran religion, men är bra att ha så länge de inte gör motstånd). Men hon sa något om att dhimina betalade högre skatt någongång förlängesenn och sa även något om Feministiskt Islam, Ha Ha Ha, feministiskt islam?
Nä det helade handlade mer om att islam har varit och kan bli demokratiskt igen, bortsett då från synen på kvinnan och sexualliteten. Ja hon hadde tydligen också konverterat till islam själv i 21års ålder och haft slöjja på sig i 18år men nu tagit avsig den och såg tydligen inte slöjan som något större problem, inomtid skulle det lösa sig.
nu måsste man iallafall dra upp till Inkonst.




Meridanbrothers var ingen direkt höjdare, alldeles för mycket columbianskgapchovivafidel kännsla. Då svängde Single Unit dessto hårdare, tyvärr hadde han ingen platta med sig till försällning så det får väl bli postorder. RadioMatias var där och skulle tydligen flytta till Kphgn, närmare jobbet såattsäga, G21 såg också att vara på bra humör, klart shysst tonade glasögon iallafall, ja sen så stod man väl och pratade med lite löst folk före bussen gick, blev somturvar bara två stycken av de billigaste ölen (jäkligt dyrt ändå).