2007-03-09


http://www.myspace.com/sommusik
Så jävla bra! hoppas fan man kommer in på Bodoni ikväll, då får man även http://www.basswooddollies.com/ på köpet, tror fan man sett dem förut. Har ingen bra backupp om det skulle skita sig, visserliget något studentröjj på Jeriko men studkorten ligger på skrivbordet.
Grängesberg har tydligen flyttat till Smålands tillsvidare, är tre band som spelar till minnet av Dungdomshuset där ikväll, tillochmed med något Umeåband, Viccious, men man kännde mer för elecroniskpop ikväll, eftersom det är Tomboy som står för evengemanget så borde man fan klä ut sig till Åke Green, klippa håret och spraya det grått så. Pluss byta ut läderslipssen mot ett korss runt halssen förståss.

Jepp, man kom in, men försst stod man utanför stationen och språkade med två som bjöd på grogg, var tvungen att springa för att hinna till Coop och panta. Inhandlade en Som cd, jäkligt bra. Stängde 3 så det blev att svepa all öl som stod utanför KB, tog nog en två rundor, har för mig att man försökte komma in på moinjogatan igen. Ciggen tog slut, förstår inte hur eftersom rökrummet är nedlagt och man aldrig var ute.