2007-02-06


Ja det verkar vara en fördröjning på 24timmar nuförtiden på den jävla kopieringsscannern så Systembolagskvitton kommer upp senare.
Ja man var tvungen att inhandla lite starkt på bolaget eftersom lektionen slutar 21.00 ikväll och Inkonst öppnar 20.00, förhoppningsvis startar inte livet lika tidigt, ikväll är det exprimentellt på hög nivå som gäller.

http://www.myspace.com/londonhasletmedown

http://www.myspace.com/birdsofdelay

http://www.myspace.com/synttofs

De två underssta låter jävligtbr

Jasattan, japanen var sofft och ölen var jävligt dyr, 55kr för en ale 33cl om inte det är dyrt så. men va fan, malmö var riktickt intressant, ja dam it, och man inhandlade två fåglar pluss T-shirt, som man fan gick sen och förklarade att det röda skulle ha varit lite vitt i för då hadde det röda synnts mycket mer, och vad var det som skulle synthass mer? peacock (kommer fan inte ighåg vad det är på Svenska) enligt fåglarna, jafan man frågade ju, så jävla Slowdive rundgång!
MIssade sissta 7:an Valdermarorsn exackt på håret,då var klockan 2.00, men träffade på ett gäng utanför roasser, så vi drog till Crown, ja Gävle, sandviken, fan man drog tillochmed en jävla Karokke med en mikrofon i käfften, trodde man kunde Beatless shelovesyoe (yeahyeahyeah) men icket. hoppade till Anna är en Bot istället och drog några cigg i rökrummet till funk, eller Funk disco, javafan för att vara en tisdag så svängde det hårt.

Varför ihellvette har man fortfarande ond i vänstersida av ryggen? snubblade man i Kphg i fredags? antagligen men det var i måndagskväll man vände sig om i sängen och fick JävlLikt ont. ja satan, man ska ju ändå till Kphg nu på fredag också så, men det är ju ingen höjdare att gå omkring som en krympling fram till dess, och vem vet, man kanske har en rullstol på söndag.