2007-01-19




Känns fan som en Lördag, men det är ju imorgon, borde ta mig till Jeriko då och lyssna på BockaShades, den dagen den sorgen, ikväll är det ju KB, hoppas http://www.myspace.com/emeraldpark ärlika bra Live, satt fan hela natten och lyssnade på de tre låtarna, gör det nu också, kanske skulle kolla upp http://www.myspace.com/thecultureinmemoriam också
Ja det blev ett till sixpack på värnhemHemköp ikväll, sen så kolla in Whuteringheigs och Cirkulations. På Whutering var det en bilbana med en bil som gick runt, runt och i andra rummet en leksaks tryckluftborr som gjorde sitt jobb, fan, visste inte ens att det fanns leksaks tryckluftborrar, man själv hadde ju en ricktig tryckluftborr i lägenheten på Ålidhem, plus fyra vinkelslipar och fem slagborrmaskiner i varierande storlek, alla hittade på byggarbetsplatser så polisen beslagtog dem ganska snabbt när de var på partyna, men man hann ju med en spelning på Galaxen före, ja det var tider det.
Ja, whatewer, på Cirkulations var det klart coolt, det var (är) tre strösockerhögar på golvet och inutti en stark glödlammpa så sockret smällter och blir brunt, fan man fick ju tillochmed luktkännslan på köpet, klart shysst ide, skulle nog aldrig kommit på tanken själv. På väggen var det tre tavlor men vit målarduk där det var kasstats smällt socker på.
Helvette, tog ut pengar på minuten och såg att gårdagens kortköpande på Inkonst hadde dragit 205kr, fan man köpte ju bara tre 38kroner öl och en 42kronors cider, och inte i hellvette blir det 205.
Hadde tänkt radera hela bloggen men tydligen har man läsare (fick man reda på igår) så vad fan.

Vad i HELLVETTE jävla Skit är dethär? Ännu ett jävla tecken på att allt blir sämmre, när man laddar upp kvittona får man inte se dem (och kan placera om) istället är det nånn jävla kod, Fyfan, det var bättre förr heltklart.