2006-12-08


Ja ikväll blir det The Renegades of Game Boxen och Biosphere på smålands i LUnd, electronican fortsätter imorgon men det vete fan om man ska dra dit, är ju en fyra band på grängesbergsgatan 14, dessutom spelar http://www.64revolt.com/ på Bodoni, varför ihelvette måsste allt hända samma dag?
Träffade tydligen på en 64revoltör förra fredagen på deep, en bror till IDK dessutom, ja och på KOOP träffade man ju på den andra kvinnliga IDKaren, vad de andra två gör vette fan, och vad fan man gör där själv vette SataN, tur man kan ta poäng på intressantare ämnen, CSN måste ju ha in sina poäng.
Fan det svänger ju! inte fan visste man att så många plattor var släppta, ja man får ju se om Möller övertagandet blir av, borde iallafall dra till Berlin iår.
Idag så blev det ju även Whutering och Cirkalitaions, på Whuterring var det klippa, klisstra & rita med smal tuchpenna i 3D + en skummgummi bit med tråd, halv skönt, men det borde ha varit Barbwire istället, kollade inte om vinet var gratis, man hadde ju öl från LIDL.
Cirkalitains bjöd på http://www.hypersonance.com/joneriksen/ , klart gravigt i slowmotion och text på två silverplattor, bättre än american psycko helt klart. Scannar in förklaringen senare och hoppas det synns.
Ja och i Tisdags såg man Quadriaphonia (vilket borde ha gjorts betydligt tidigare), klart bra! fan att dra till brighton efteråt är ungefär som att dra till Emmaboda två veckor efteråt, och där finns det inte ens några hjältar kvar (vad man vet).
Ja och på den tiden var det ju fight mellan olika musiksubkulturer, Mods vs Rockers, nuförtiden finns inte ens tanken,
Synthare och Hårdrockare har ju blivit samma sak ungefär.
Ska vara Boneheads (Nazi skins) vs AFA isåfall, men vad fan lyssnar AFA på, veganhardcore kanske? Nä det handlar förmodligen mer om ideologi än Music.
Fan kan man inte höra resten av plattorna, jaja får lyssna på den man har bredvid CDspelaren i bokhyllan där man bor som ska öka hyran med 200kr, vilket svänger som fan, ja inte hyreshöjningen, men bättre att bo i ett rum med VHS+DVD än på värnhemstorgets toalett, (kommer en bild därifrån senare, går föri helvette inte att ladda upp foton från kamera på den här jävla skolan).

Blev en öl på Smålands.