2006-11-10



Fan, the lea shores låter ju som den gammla goda tiden i början av nittiotalet, jävligt Sundial med andra ord, förhoppningsvis fortsätter Brianjonenstownmasacre i samma anda på KB.
Tänkte vara smart och köpa förköp både dit och till Ladyfest imorgon så man inhandlade tolv folköl på Lidl och hoppade av i Värnhem, var på väg hem eftersom man vaknade för sent att tänka på kvällens outfitt, lektionen började 9:15 (kom 9:45) så det var snabbt på med de klorblekta Levis 501erna och hoppa in i bussen. Men (vad fan heter skivbutiken vid värnhem) har tydligen slutat sälja KB biljetter och Ladyfesten på inkonst var på sidan om så man gled över till Hemköp för ett paket mjölkfritt, tog kassan där jugoslavtanten (hon som började tjaffsa om potatis för trekronor) satt och självklart ville hon kolla i min Lidlpåse, men den här gången hadde man ju kvittot på sig, fortfarande har kassapersonalen ingen laglig rätt att kolla varken påsar eller väskor, det är väktarnas och butikskontrolanternas uppgift och enbart vid misstanke. Whatewer, förhoppningsvis är det inte utsålt.
Kollade in Whutteringheigs och cirkulations, shyssta photoshopsfoton på wuthering plus en video med en bladlus (eller nått) som tog sig fram på ett järnunderlag som sett sina bässta dar, klart bra, lopen slutar med ett svart hörn. Tänkte dra en mugg rödvin från tettran men såg att de tog 10kr, jävla vansinne, det ska vara gratis på vernisage ju. På cirkulations var det tre stora foton från amerika, typ mack, tog 10sekunder och kolla in, Statoils reklamkampanj med mackfoton var intressantare såattsäga. Något vin där? nä bara en mugg saltapinnar. Påvägen ner stötte man på, måste ha varit den rödhåriga möllevångslärarn och en till, de hällsade och den här gången sa man hej tillbaka, har ett minne av att man missade det för några veckor sedan, var för koncentrerad på marken, typ shoegazing.
Använde toaletten på Värnhem både dit och tillbaka, orkade inte ta bussen (fasstän man har ett månadskort), mycket roligare att gå med öl och cigg.
Gratis kaffe på skolan!
Ja fan det blir New Modern Angels på deep sedan,synthklubben neostalgicka har ett girls tema också tydligen, fan, är det inte farsdag på söndag?
Jackie Arklöw stillgoingstrong again, kanske en affich?