2006-08-03


Ja inte fan blev det några afficher uppsatta i tisdags, pågrund av syndafallet del II och när himmlen stängdes så var det dags för vampyrdödande. Kollade in lite inspelat material igår. Columbineskjutningen, klart shyssta trenchcoats Dylan & Eric bar.
Auswitz på fyran, de levde jävligt gott både kvinnor och män, SS alltså, skulle lätt jobbat där hellre än att ligga och dö på östfronten. Doktor Who på DR1, serien har gått hur länge som helst, på dansk tv går den senaste inspelat 2005, tydligen har alla Daleks och Timelords gåttunder, utom två, blir lätt att fortsätta kolla.
Fungerade som räntefri bank idag igen, muslimerna skulle vara stolta över mig. Löste ut glasögonen idag, fan va mörka de är. Såg en SSU affich som desperat uppmanar folk att inte rösta på SverigeDemokraterna, utan rösta på ett demokratiskt parti, Är de i SSU inte läskunniga? SD heter ju tillochmed demokrater. Men SSU kan vara lugn, själv ska man inte rösta på SD, själv ska man skriva sig i Kristianstad och rösta på NationalSocialistiskFront.
Tog en fallafel vid konserhuset.