2006-07-14


Ännu en gång går religiösa vanföreställningar före sunt förnuft. Den här gången har Göteborg drabbats där en fått jobb på lisseberg efter hot om DO och en har anmält till DO att hon måste följa arbetsplatsens regler på renlighet och sterilitet för att inte riskera de gammlas död, och självklart tycker DO att det är hemskt kränkande, inte att de gammla kan bli sjuka på grund av andras sjuka vanföreställningar, utan att de sjuka vanföreställningarna inte får praktiseras precis överallt. Man kanske skulle söka nått jobb iklädd full SS-uniform och sen anmäla till DO när man inte får jobbet, eller är det bara vissa religioner som ska prioriteras? det om något borde kallas diskriminering.

Och på tal om Göteborg så spelar ToughAliance på KB ikväll, den här gången kanske man inte missar nått, men TTA är iochförsig inte kända för att köra tvåtimmars spelningar, det brukar räcka med att svinga ett basebollträ en tre fyra gånger och sen är det klart, och då står man själv förmodligen ute och röker. Det kanske blir på Crush istället.

Först så blev det iallafall klassikern öl på Netto och Cigg på Lidl. Och vid tvåtiden så klev iallafall TTA upp på scenen och brände av fyra låtar, inga extranummer såklart. Halva klassen var på KB ungefär så det blev en del klunkar öl. Drog till Crush efter spelningen, man hade ju stämpel, hängde mest i rökrummet och gick ut till dansgolvet då och då för att svänga loss. Gled omkring efteråt och plötsligt var klockan 09.00 och Hemköp var öppet så det var bara att fortsätta festen så att säga.