2006-01-20



Going to kopenhagen, men det var fan att biljetten köptes efter uppvaknadet nu missas ju grodor i kyrka. Men förhopningsvis blir det några afficher på kphgs elskåp, de få oräfflade, den här gången, men vädret är lika hårt nu. Före resan lite valutaväxling kanske.
Skrivarjäveln krånglar men köpenhamnståget är inte inställt iallafall. Inte världens bästa röj på kapelvej 44, beror nog på borden, blir mer en kafekänsla men veteölen som säljs där smakar bra, nästan banan och folkölen sveps inne på toaletten där draget är. Blir igenkänd, har tydligen träffats förut på stället. Southpaw har inga plattor att sälja så det blir öl för hela slanten, glider ner för gatan och försöker hitta lämpliga elskåp men det blir mest att hänga i och utanför, blir en del starka och sen så försvinner afficherna någonstans, säkert glömda på seveneleven. Råkar tappa en oöppnad öl som nån bjuder på, får ett helt paket Cecil av någon annan, vem var det som sa danskjävlar för det stämmer ju inte.
Råkar slummra till på tåget men är tydligen i Lund så det är lugnt, vänta nu, Lund kommer ju efter Malmö, typiskt. Hoppar av på nästa station och går tillbaka mot Lund, pågatåget är inställt pågrund av snöstorm, telefonen ringer mitt på öppna fältet, dummpar tapetklistret. Behöver inte gå ända till city eftersom 171 passerar norrafäladen och som tur är så blir det inget tjaffs på bussen, tvivlar på att övergången gäller. Tar 7:an från värnhem, går bra fast övergången har slutat gälla för en timme sen.